Wednesday, January 16, 2013

Artflower foto


Buqete 20 Euro
(oriental,gerebera+jeshil)


Buqete 100 trendafila
Sipas sezonit dhe varietetit te trendafilave 100-150 Euro 


Kompozim 45 Euro

Kompozim 50 Euro

Kompozim 45 Euro
Kompozim 50 Euro60 Euro
50 Euro25 Euro50 Euro


No comments:

Post a Comment

Shkruani email tuaj ketu qe tju vijne automatikisht temat