Friday, February 22, 2013

SAME DAY DELIVERY WORLDWIDE.

Artflower-Tirana ka filluar nje sherbim te ri te dergesave ne te gjithe boten(174 vende) me tarifat me te ulta te tregut.

Buqete mix vetem per 60 euro ne te gjithe europen

Ne Europe tarifat e dergesave te buqetave fillojne nga 45 euro duke na bere keshtu qe te jemi me konkuruesit ne tregun shqiptar.
Amerike Kanada,Australi etj. dergesat fillojne nga 80 dollare amerikan
Porosia juaj shkon brenda dites, edhe te dielave.
Gjithashtu ne Greqi(Athine,Pire,Korintho) paguani vetem vleren e luleve dhe dergesat jane ekspres,brenda 2 oreve.Se shpejti do ju krijome mundesine qe per Greqine dergesat te behen ekspres ne te gjithe greqine.
Persa i perket dergesave ne Shqiperi marim persiper qe porosia juaj te shkoje brenda 2 oreve ne te gjithe shqiperine.
Ju mirepresim :)
 Kontakt: 00355684000340 ose 00355695594400

Shkruani email tuaj ketu qe tju vijne automatikisht temat